maanantai 25. heinäkuuta 2016


"Kun tuomi kukki jo" sekä "Kirvesmies" saivat hienon vastaanoton vuoden 2016 liikkuvan kuvan festivaalin viimeisenä iltana. Työväentalon piha täyttyi autoista ja ilahduttavan moni lähialueen asukas tuli paikalle polkupyörällä. Salimme tarjosi tänäkin vuonna sata istuinpaikkaa ja joka tuoli oli tarpeen. 

Kunniavieraina Iiris Pessan ja Pekka Kainulaisen dokumenttielokuvien ensi-illassa olivat dokumenteissa haastatellut Helmi Nieminen, Maija-Leena Soinne, Caj Sundman, Hannu Korpijaakko ja Tuomas Ratilainen. 

Näyttelijä Maija-Leena Soinne ja kuvaaja Caj Sundman olivat nähneet "Kun tuomi kukki jo" -elokuvan muutamaa päivää aikaisemmin ja heiltä saimme ennakkonäytöksessä erinomaisen palautteen. Arvostamme suuresti tällaista elokuva-alan ammattilaisilta saamaamme tunnustusta!

Iloksemme vielä ensi-illan jälkeenkin ihmiset ovat tulleet kiittelemään meitä elokuvien tekemisestä ja Sammatin Näyttämö -tapahtuman järjestämisestä! 

1 kommentti:

  1. Siellä onkin ollut mukavasti porukkaa katsomassa näytelmää. Hyvä, että riittää istuimia kaikille. Meilläkin parhaillaan on tilan entisöinti menossa, siitä tulee myös teatteri. Vielä täytyisi teatterin istuimet hankkia. En malta odottaa avajaisia! https://www.audiokaluste.fi/yhteystiedot/espoo

    VastaaPoista